Booking af bane hos Viborg Badminton Klub

Når du har tilmeldt og betalt for medlemsskab i VBK, får du tilsendt som kvittering på mail et brugernavn og adgangskode. Gem denne mail til brug ved næste tilmelding og betaling.

Vælg det tidspunkt som du skal spille (ved at klikke på linkene nederst).

1. Her logger du ind øverst til højre med dit brugernavn og adgangskode, som du har fået tilsendt via mail.
NB!! Har man glemt sin adgangskode, klikkes på "Glemt adgangskode?" og indtast her mobilnr. eller mailadresse, hvorefter der straks bliver tilsendt en ny adgangskode til dig.

2. Nu trykker du så på den bane du spille på og trykker book.
Det er vigtigt at den første der booker banen tilføjer alle navnene på de andre spillere i kommentar feltet.
Dit navn kommer frem sammen med dem du har skrevet i kommentar feltet men du skal stadig skrive alle navnene på spillerne i kommentar feltet.

Vær opmærksom på, at klubben automatisk til den nye sæson reserver banen som I har booket i nuværende sæson. Dvs. at hvis I ønsker at stoppe med at spille ved udgangen af sæsonen (maj måned), så skal I meddele klubben denne besked.

Skulle du/I ikke have adgang til internet hjemme, på jobbet, biblioteket o.l. så kontakt os på telefon 21 54 49 98 eller send et brev til Viborg Badminton Klub.

Med sportslig hilsen

Viborg Badminton Klub